Osobní vozy

Luxus a komfort na každé cestě s MHK BUS

Ať už plánujete cestu na letiště, potřebujete přepravu na důležitou obchodní schůzku, nebo hledáte pohodlný způsob, jak se dostat na důležité setkání či rodinnou oslavu, jsme tady pro vás. Naše osobní vozy Škoda Octavia mají špičkovou výbavu, která zajistí pohodlí a bezproblémovou cestu.

S námi se nemusíte starat o čas nebo trasu – naši profesionální řidiči vás dopraví vždy včas a bezpečně. 

Naše služby využívají nejen firmy, ale také jednotlivci, kteří hledají spolehlivé a pohodlné řešení pro své cestování. Od transferů na letiště, přes přepravu na firemní akce až po soukromé cesty – naše flotila je připravena na všechny typy přepravy.

Proč naše osobní automobily?

Včasné a spolehlivé příjezdy

Víme, že je pro vás důležité dorazit včas, proto cestu vždy přizpůsobíme dopravní situaci, aby jste nikdy nedorazili pozdě.

Transparentní cena

Cena, kterou si odsouhlasíme a zaplatíte platí. Nic navíc po vás za normálních okolností nebudeme požadovat.

Bezpečnost

Naši zkušení řidiči zajistí, že dorazíte na místo včas a bezpečně, ať už cestujete po městě nebo mimo něj.

Máte zájem o cenovou nabídku?

Zanechte nám na Vás kontakt, nebo nás kontaktujte
a mi Vám vypracujeme nezávaznou cenovou nabídku

Pro jaké příležitosti můžete využít naše osobní vozy ?

  • Transfery na letiště: Už žádné hledání parkování nebo čekání na taxi. Náš tým zajistí, že dorazíte včas na letiště a bez stresu.
  • Přeprava na schůzky a konference: Před důležitým setkáním můžete v být klidu a plně se soustředit na to co je důležité, protože o dopravu se postaráme my.
  • Soukromé a rodinné události: Ať už plánujete svatbu, rodinnou oslavu nebo jinou významnou událost, naše osobní vozy vás spolehlivě dopraví, kam potřebujete.

Často kladené otázky

Naše služby přepravy osobními vozy jsou dostupné na základě předchozí rezervace. Doporučujeme kontaktovat nás co nejdříve, abychom vám mohli zajistit volný termín.

Pro osobní přepravu nabízíme výhradně vozy Škoda Octavia.

Ano, nabízíme možnost pronájmu vozu s řidičem na celý den. Tato služba je vhodná například pro přepravu na schůzky, konference nebo pro soukromé a rodinné události.

Cena přepravy se odvíjí od délky trasy a dalších specifik. Rádi vám poskytneme nezávaznou cenovou nabídku, kterou si můžete snadno vyžádat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře.

Kontaktuje nás

Rádi Vám odpovíme na jakýkoliv dotaz

Jednatel
Martin Kokš
+420 734 269 296
koks@mhkbus.cz

Jednatel
Martin Hřebíček
+420 775 301 902
hrebicek@mhkbus.cz

Dispečer 24hod.
Jan Havlát
+420 605 391 097
havlat@mhkbus.cz